“Educatie is het krachtigste wapen dat we kunnen gebruiken om de wereld te veranderen” – Nelson Mandela

Meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden….

Veel leerlingen hebben moeite met de overgang van de basisschool naar de middelbare school. De grote hoeveelheid vakken en huiswerk maakt het vaak erg lastig. Je weet wel wat je moet leren, maar niet precies hoe.

Of misschien heb je de middelbare school gemakkelijk doorlopen, maar loop je tijdens je vervolgstudie vast op een goede planning en het snel en efficiënt kunnen verwerken van de grote hoeveelheden studiestof.

Tijdens de cursus ‘Snel leren = leuk leren’ krijg je meer grip op je huis- of studiewerk door dit beter te plannen en organiseren. Ook bekijken we wat jouw manier van leren is en krijg je technieken aangereikt om dit te verbeteren. Je leert o.a. 2-4 keer sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmaps en beter onthouden door middel van geheugentechnieken.

In 6 weken leer je:

– hoe je het beste je huiswerk aanpakt

– hoe je het beste leert voor een proefwerk of tentamen

– hoe je sneller leert lezen en beter onthouden

– hoe je de leerstof langer kunt onthouden

– hoe je een haalbare planning maakt

– hoe je leren leuker maakt

De cursus is speciaal gemaakt voor leerlingen van middelbare scholen van VMBO TL t/m VWO en studenten van HBO en universiteit. Daarnaast is de cursus uitstekend geschikt voor leerlingen met dyslexie, AD(H)D en hoogbegaafdheid.

De cursus bestaat uit 6 x 1 uur les en 6 weken lang 15 minuten per dag oefenen, 6 dagen per week. Daarna zul jij meer en makkelijker leren in minder tijd!

De kosten bedragen € 279,95 per persoon inclusief BTW en het boek ‘Snel leren = leuk leren’. Als je het boek al hebt is de cursusprijs € 250,00. Indien er meerdere kinderen uit één gezin worden aangemeld voor de cursus, dan gelden de volgende tarieven: 1e kind € 250,-, 2e kind € 150,-, 3e kind € 100,- (prijzen exclusief het cursusboek).

Na de cursus bied ik tot zes weken na de laatste les ondersteuning aan in de vorm van emailcoaching. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mocht je toch nog behoefte hebben aan extra uitleg en oefening, dan kan dat in individuele coaching. De kosten hiervoor bedragen € 45,- per sessie (1 uur).

Na de cursus:

– kun je boeken 2 tot 4 keer sneller lezen

– weet je hoe je met je huiswerk om kunt gaan; voor elk vak, van het leren van woordjes, formules, een werkstuk maken, sommen maken tot het leren van een toets of tentamen

– kun je zelfstandig je huiswerk maken en leren

– ben je minder tijd kwijt aan je studie

– behaal je zeer waarschijnlijk betere school/studieresultaten

Voor meer informatie zie time2control.

Ook ouders kunnen bij mij een workshop van 3 uur volgen. Hierin leren ze mindmappen en snellezen. Hiervoor geldt een tarief van € 100,-.

Indien nodig kan ik in een individuele sessie de Matrixmethode inzetten. Dit is voor sommige leerlingen een hele waardevolle aanvulling, waarbij je van een onhandige naar een handige interne strategie gaat.