Iedereen heeft zijn eigen, unieke pad te bewandelen.

Sensi-Plus behandeling, coaching, hypnotherapie: € 75,00 per uur.

1e behandeling volwassenen ca. 1,5 – 2 uur.

1e behandeling kinderen ca. 1 – 1,5 uur.

Een vervolgbehandeling duurt meestal 1 – 1,5 uur.

De exacte duur van een consult voor Sensi-Plus therapie verschilt per persoon. Sensi-Plus therapie bestaat gemiddeld uit 2 tot 3 behandelingen.

Hypnotherapie stoppen met roken (1 sessie): € 295,00

Virtuele maagband (4 à 5 sessies): € 599,00

Beelddenkcoaching: € 50,00 per sessie.

Access Consciousness Bars: € 75,00 per sessie.

Is het een probleem om naar de praktijk te komen? Dan kan ik je ook thuis behandelen. Hiervoor reken ik het normale tarief en daarbij extra reiskosten
à € 0,25 per km.

Eventuele bijkomende kosten:

Als tijdens een behandeling blijkt dat er een remedie voorgeschreven wordt, kan ik deze bestellen. Deze ontvang je dan per post.
Sensicure remedie: € 14,- per flesje.

Ook kan het zijn dat je aanvullende middelen (orthomoleculair) nodig hebt. Deze kan ik bestellen, of je kunt ze zelf bij een reformwinkel kopen.

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Het consult dient na afloop contant te worden voldaan.

Indien je de gemaakte afspraak wilt annuleren, dien je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Het tarief van één uur consult zal anders in rekening worden gebracht.

Vergoeding via een Persoonsgebonden Budget (PGB) is eventueel mogelijk. Raadpleeg hiervoor de website www.pgb.nl. Afhankelijk van de polisvoorwaarden zijn er ook zorgverzekeraars die therapievormen zoals Sensi-therapie (gedeeltelijk) vergoeden. Informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar.

Verder is het mogelijk om met je werkgever te overleggen of deze de behandeling voor je vergoedt. De werkgever is er namelijk bij gebaat dat je zo snel mogelijk op de juiste manier weer aan het werk kunt!

Lezingen en workshops:

Graag verzorg ik lezingen en workshops over hooggevoeligheid. Voor prijzen hiervoor kun je contact met mij opnemen.

flesjes