Als ik mij verbind met dat wat groter is dan ikzelf, ben ik tot veel meer in staat.

Mijn naam is Marita van der Gouw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Na werkzaam te zijn geweest als directiesecretaresse, leerkracht basisonderwijs en kindercoach ben ik terecht gekomen bij Sensi-Plus therapie, hypnotherapie, EMDR en Access Consciousness Bars.

Mijn interesse in alternatieve geneeswijzen is er altijd al geweest, met name door mijn eigen hooggevoeligheid en de hooggevoeligheid van mijn kinderen. Ik begon jaren geleden met het volgen van verschillende cursussen waaronder Reiki I en II, metamorfosemassage, natuurlijke geneeswijzen en energetische therapieën. Vervolgens heb ik in 2011 de opleiding tot Sensi-Plus therapeute gedaan. Ik ben erg enthousiast over de werking van Sensi-Plus therapie. Tijdens het coachen van kinderen werd voor mij steeds meer duidelijk dat niet alleen het coachen, maar ook het in balans brengen door o.a. aanpassing in voeding, wegwerken van tekorten en verwijderen van gifstoffen belangrijk is. Kinderen, maar ook volwassenen, komen daardoor veel sneller weer lekker in hun vel te zitten. Om nog sneller en beter resultaat te behalen kan ik hypnotherapie, EMDR en/of Access Bars inzetten. De werking hiervan is ongekend en ik blijf me verbazen over de resultaten. Om er zeker van te zijn dat dit de juiste aanpak is, blijf ik werken vanuit mijn Sensi Plus protocol zodat een ieder die bij mij in behandeling komt, precies datgene krijgt wat op dat moment het beste werkt.

Inmiddels ben ik zeer ervaren in het begeleiden van (hooggevoelige) mensen. Ik zet daarbij alles in wat ik in de loop der jaren geleerd heb tijdens alle opleidingen, maar ook mijn eigen ervaring met hooggevoeligheid en andere problematieken. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige bij het begeleiden van paranormale begaafdheid.

Ik vind het geweldig om mensen te mogen helpen in hun proces van bewustwording. Dit geeft balans in hun lichaam, geest en leven.

Omdat ik in mijn praktijk merkte dat hooggevoelige kinderen en jongeren vaak vastlopen op school door hun beelddenken en er andere leerstrategieën op na houden dan de meeste andere kinderen, heb ik mij ook hierin verdiept. Ik vind het heerlijk dat in het begeleiden van kinderen en jongeren met schoolwerk mijn leerkrachthart weer wordt aangesproken. Het geeft erg veel voldoening om leerlingen betere resultaten te zien behalen door het aanleren van andere, voor hen betere, leerstrategieën.