Voelen met gezond verstand!

 

Op een natuurlijke manier naar totale gezondheid!

Sensi-Plus therapie is een kortdurende, veelzijdige therapie, erop gericht de mens in zijn totaliteit te behandelen en dus niet (alleen) zijn ziekte. Door Sensi-Plus therapie word je je bewust van je eigen innerlijke kracht en creëer je het leven waar jij blij van wordt!

Voor elke cliënt wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt. Doordat de cliënt uitgemeten wordt, bevat het behandelplan altijd die therapieën en technieken die op dat moment nodig zijn om balans te brengen bij de cliënt.

De technieken die worden gebruikt tijdens de behandelingen zijn o.a. drukpuntmassage, edelsteentherapie, EFT, hypnotherapie, NLP en energetische healing. Tevens wordt gemeten of er tekorten aan vitaminen en/of mineralen zijn, voedingsallergieeën of vergiftiging van het lichaam door medicijngebruik, voeding of inentingen. Ook een burn-out behandeling kan worden gegeven indien nodig.

Sensi-Plus therapie is geschikt voor iedereen, maar vooral ontwikkeld voor de hooggevoelige mens. Daarbij speelt leeftijd geen rol. De therapie is geschikt voor mensen van 0 tot 100 jaar.

Hooggevoeligheid kan allerlei klachten veroorzaken zoals buikpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, depressiviteit, burn-out, faalangst, allergieën, angsten en onverklaarbare klachten. Deze zijn in korte tijd op te lossen met Sensi-Plus therapie. Meestal zijn 3 tot 5 behandelingen voldoende om weer balans te vinden en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Tijdens de behandelingen geef ik adviezen en tips zodat je zelf goed leert omgaan met je hooggevoeligheid en deze mooie eigenschap tot een kracht kunt maken.

Kinderen

Bij kinderen die hooggevoelig zijn zien we vaak dat ze in hun eigen wereldje leven, niet lekker in hun vel zitten, veel boze buien hebben of erg verdrietig zijn zonder te weten waarom. Soms kunnen ze slecht in slaap komen en is hun hoofd erg vol. Vaak voelen ze zich anders dan andere kinderen en hebben ze ook problemen op school. Doordat Sensi-Plus therapie een rustige en zachte therapie is, is het zeer geschikt voor kinderen. Door het kind te behandelen en adviezen aan ouders en kind te geven, zit het kind snel weer goed in zijn vel.

Sensi-Plus therapie is de meest geschikte therapie voor hooggevoelige volwassenen en kinderen omdat het alle vier de gebieden van hooggevoeligheid behandelt. Hooggevoeligheid kan voorkomen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Herken jij de genoemde klachten bij jezelf of je kind, maak dan snel een afspraak!

De therapie kan naast behandelingen in de reguliere gezondheidszorg worden toegepast.

stenen